Home

Welkom bij Maman du Jour,

Bent u op zoek naar een kleinschalige professionele gastouder in Asperen, voor de maandag, dinsdag en of donderdag van 07.00-19.00 uur .Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik bied voor kinderen van 0-4 jaar opvang in huiselijke sfeer. We hebben een lieve labrador hond, maar ze zal meestal met het baasje mee naar kantoor zijn. Daarnaast hebben we een kat die veelal buiten is en 2 konijnen. Als de kinderen het leuk vinden kunnen ze met de dieren spelen en of eten geven. In de tuin hebben we een speelhuis gecreëerd met een keukentje en bankje. Rollen spellen voor kinderen zijn erg belangrijk het is een mooi middel om kinderen hun emoties en indrukken te laten verwerken en rollenspellen zijn goed voor de sociaal- emotionele ontwikkeling. Ik heb ook mijn eigen missie en visie welke u verder leest op mijn site.

Ik ben een liefdevolle, gestructureerde, creatieve, gastouder. Ik geef de kinderen de mogelijkheid om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen en te ontplooien. Ik ben vooral bezig met
het positief belonen en zelfredzaamheid stimuleren van de kinderen.

Van 0 tot 4 jarigen mag ik maximaal 5 kinderen tegelijk opvangen. Ik ben zelf 5 oktober uitgerekend van een zoontje, mijn eigen kind telt dan ook mee. Van die 5 kinderen mogen er maximaal 4 kinderen van 0 en 1 jaar aanwezig zijn, waarvan maximaal 2 kinderen van 0 jaar.

Omdat de groep klein is kunnen er veel activiteiten aangeboden worden gericht op de ontwikkeling van de kinderen. We wisselen de activiteiten af met naar buiten gaan, speelparkjes e.d. of binnen bezig zijn met bakken, knutselen, gerichte ontwikkeling en vrij spel.

Ik ga graag naar buiten met de kinderen. Het is goed voor kinderen om elke dag een tijdje buiten te spelen, ook als het weer niet ideaal is, het kind doet op deze manier nieuwe ervaringen op. Buiten in de zon in de zandbak is een hele andere ervaring dan door de plassen stampen. Het kan meer kabaal maken , er is meer ruimte om zich te uiten, zowel fysiek maar ook expressie te geven met de stem.

Ik sta geregistreerd in het landelijk register kinderopvang, zo kunt u ook in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Bent u nieuwsgierig geworden? neemt u dan gerust contact met mij op. Dit kan per e-mail of telefoon. Of kom gerust eens samen met uw kindje langs, om in een vrijblijvend gesprek de sfeer te ervaren.